reppu ja kartatMetsäpalvelu Salmela perustettiin 19.8.1997. Alussa yritys haki kiivaasti omaa paikkaansa. Kokeiltiin monenlaista toimintaa, puukaupoista vakuutusmyyntiin. Yksityiset metsäpalveluyritykset olivat tuohon aikaan kovin harvinaisia ja ennakkoluuloilta ei aina voinyt välttyä.

Vuosina 2003-2004 käyty toimitusjohtajakoulu antoi repullisen hyviä eväitä yrityksen kehittämiseen ja vähitellen suuntaviivat alkoivat vakiintua ja yritys pystyi keskittymään kokonaisvaltaiseen metsien hoitoon. Vuonna 2011 mukaan tullut luontoarvojen kartoittaminen ja yhteistyö AsuntoFocuksen kanssa tuovat mukavaa vaihtelua jatkuvaan metsissä samoiluun.

Metsäpalvelu Salmela kuuluu osakkaana MEVE:n (metsäpalveluverkosto) ja sitä kautta meillä on käytössä lähes 150 metsäosaajan tuki ja tietoverkosto. 

Julkisen kaupanvahvistajan oikeudet sain vuonna 2010. Vuoden 2011 alussa tein yhteistyösopimuksen AsuntoFocus Oy LKV:n kanssa. Tämä mahdollistaa metsätilojen, tonttien sekä kaikenlaisten maa-alueiden välityksen ja kaupan. 
Samaan aikaan aloitin myös erilaisten luontoselvityksien laatimisen, joita tarvitsevat esimerkiksi turvealan yrittäjät.

 

Uutena tuotteena ovat toimintaan tulleet kauppa-, lahjakirja ym. sopimusten ja hakemusten laadinta.

 

OSOITE

 

PUHELIN

SÄHKÖPOSTI

Micropolis, Piisilta 1, C-siipi
91100 Ii

040 588 8360

havut